34890 Numaralı İstem

Report1
 

T.C.
TRAKYA ÜNİVERSİTESİ
DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ

TEKLİF İSTEME FORMU

İstem No / Alım No

:

34890 : 15/33659

Talep Eden Birim

:

HASTANE AMBARI

Konu

:

HASTANE AMBARI İÇİN 1 KALEM MALZEME ALIMI

Satınalma  Memuru

:

ENİS HÜSEYİNKA

Son Teslim Tarih & Saat

:

04.06.2015 11:00

İlan Tarihi

:

02.06.2015

Kanunu' nun 22' inci maddesine göre doðrudan temin usulü ile alımı yapılacaktır. Son teklif verme tarih ve saatine kadar teklif(ler)inizin asagıdaki form üzerinde firma yetkilileri tarafýndan imzalanıp kaþelenerek elden ya da faks ile Satin Alma Birimimize verilmesini rica ederim. Bu form dışındaki ve imzasız teklifler deðerlendirmeye alınmayacaktır

İHTİYAÇ LİSTESİ


Sıra No

Malzeme Cinsi

Açıklama

Miktarı

Birimi

Birim Fiyatı

Toplam Tutarı



1

SURGICUFF (ERİŞKİN-TANSİYON MANŞONU) (JT6500)

300

ADET


Sağlık Arastırma ve Uygulama Merkezimiz ihtiyacı olan yukarıda cins, miktar ve özellikleri belirtilen malzemelerin satın alınmasına ihtiyaç
duyulmustur. Belitilen tarih ve saate kadar asağıdaki sartlara göre düzenlenerek proforma faturanın Satın Alma Bürosuna gönderilmesini rica ederim.
1-Tekliflerin yazılı olması,
2-İhale dökümanının tamamen okunup kabul edildiğinin belirtilmesi,
3-Teklif verilen malzemelerin teslim süreleri, barkod numarası, markaları ve ambalaj sekillerinin yazılması,
4-TL ( Türk Lirası) olarak fiyat verilip, birim fiyatlarının rakamla ve yazıyla yazılması,
5-Üzerinde kazıntı, silinti,düzeltme bulunmaması,
6-Ad,Soyad veya ticaret unvanı yazılmak suretiyle yetkili kisilerce imzalanmıs olması,
7-Teklif verilmeyecekse FAKS mesajının bir açıklama ile gönderilmesi,
8- Malzemeler ilgili firma yetkilisince depoya teslim edilecektir. Kargo ile yapılan teslimatlar kesinlikle kabul edilmeyecektir.
9- Teklif verilen malzemelerin, idarenin kesin siparisine müteakip teslim sürelerinin teklif mektubunda bildirilmesi zorunludur.Teslim Süresi ve Opsiyon Süresi bildirilmeyen teklifler kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Önemli 10- Teklif edilen her kalemin UBB kodu teklifte yer alacaktır.
UBB kodu T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına(TİTUBB) kayıtlı ve bu kayıt teklif tarihi itibariyle geçerli olmalıdır. Alıma çıkılan her kalem/kalemler için ayrı ayrı TİTUBB da Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olduğunu gösterecek. Tedarikçi firma ve bayi konumunda olma sartı aranacaktır. TİTUBB na kayıtlı , tedarikçi firma, bayi konumunda olmayan ve Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olmayan kalem/kalemlere ait teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.
Önemli 11-Teklif edilen her kalem için, ayrı ayrı teklif tarihi itibariyle teklif vermeye yetkili ithalatçı, tedarikçi veya bayi olduklarını gösterir,Ulusal Bilgi Bankası internet sitesinden alınmıs, Ana Bayii Bilgi Formunu teklif zarfı içinde sunacaklardır.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Trakya Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü  /EDİRNE            Tel :0(284) 235 65 73      Faks: 0 (284) 235 75  40                                   mail: dogrudantemin@trakya.edu.tr

Sayfa

1

Ek Dosyalar
Bu içerik 02.06.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 867 kez okundu.